Запознайте се с една от най-модерните технологии за фотоподмладяване на лице и тяло – Lumecca/IPL.Тя представлява филтрирана интензивна пулсираща светлина, чрез която по неаблативен (безкръвен) начин можете да подобрите цялостното състояние на Вашата кожа. В клиника за естетични корекции „Perfect Surgery“ – гр. Варна най-често тази технология се използва за съдови изменения – включително пигментационни петна появили се с възрастта, телеангиектазии, разширени и разкъсани повърхностни вени, разширени капиляри, капилярни звезди

Нехирургични Процедури За Тяло

Като лидер на пазара на козметични услуги в България, клиниката ни е снабдена с някои от най-модерните и успешни технологии за нехирургични (безкръвни) процедури за тяло. Ето как можем да ви помогнем да се почувствате по-красиви и уверени в тялото си:

 • Фотоподмладяване с LUMECCA. Решението за трайно заличаване на следите от слънцето по Вашите ръце, лице, деколте и тяло.
 • Заличаване на стрии и белези по Вашето тяло чрез технологията Fractora. Технологията се използва и за заздравяване кожата на всички нива.
 • Лазерна радиочестотна безкръвна и безболезнена терапия с Forma, с която ефекта е моментален.
 • Лазерно-диодна епилация с Diolaze, трайно бързо и ефективно решение при обезкосмяването.
 • Bioptron светлинна терапия. Използва се за профилактика и лечение на редица кожни проблеми, включително акне, екземи и старчески петна.
 • Магнитотерапия – терапветичните ефекти на магнитотерапията лежат в биологичното ействие на магнитното поле и могат да се обощят като противооточно антикогулационно антиалергично подобряващо трофиката и регенерацията на тъканите действие.
 • Мезотерапия. Терапия целяща възстановяването и подхранването на Вашата кожа чрез добавяне на витамини, минерали и аминокиселини в дермата (втория кожен слой под епидермиса). Доказан ефект в борбата с целулита.
 • Ботокс терапия срещу прекомерно изпотяване (хиперхидроза). Процедура, при която се инжектира ботулинов токсин, блокиращ потенето на тези местата.
 • Thread Lift процедури за корем, седалище, гърди и ръце. Това е иновативен, безкръвен, метод за повдигане и стягане на кожата на зони по Ваш избор.
 • Микропигментация. Представлява въвеждане на пигмент в зони с нарушена пигментация с цел премахване на петна и изравняване на тена. Най-често се прилага в зоната на гърдите и деколтето.
 • Премахване на пигмент (татуировки и перманентен грим) чрез извличане с препарат Rejuvi
 • Йонофореза – посредством движенията на положителните и отрицателните йони на DC (правия ток), обработката спомага за въвеждане на подхранващи кожата вещества същевременно с извеждането на нечистотийте и токсините от кожата.
 • Дарсонвализация – представлява регулируем източник не високочестотни синусоидални електрически трептения с високо напрежение и достатъчно малка сила имаща лечебно въздействие на живите тъкани като стимулира обмяната на вещества и тъканното дишане, регулира дейноста на ендокринните жлези и регенерира повредените тъкани.
 • Механично премахване на мъртвите клетки по Вашата кожа чрез четков пилинг. Това ще помогне на кожата на Вашето тяло да изглежда по-свежа и здрава, тъй като ще се разкрият новите свежи клетки. За да подготвим порите Ви за процедурата ще използваме пароозонатор.
 • Диамантено микродермбразио. Чрез тази процедура ние ще помогнем за цялостната регенерация на кожата Ви. Ако искате да премахнете загрубелия ѝ външен слой и да подобрите тена си, това е Вашият метод. Тази технология успешно се използва за заличаване на белези, неравности, стрии, тъмни петна, татуировки и третиране на отоци.
 • Ултразвук. Това е процедура с редица доказани лечебни ефекти, която се използва у нас от началото на 80-те години на миналия век. В клиника „Perfect Surgery“ използваме този метод за лечение, защото е с доказано ползотворно действие върху всички наши пациенти. Ултразвуковите вълни спомагат за подобряване на метаболизма, промяна в стойностите на pH и ускоряват регенерацията на клетките, чрез своята механична, топлинна и химична функция. Също посредством ултразвука е възможно проникването в дълбочина на лекарствени препарати
 • Дълбок билков пилинг Green Peel, който щади Вашата кожа, успешно премахвайки мъртвите клетки от епидермиса.
 • Повърхностен, среден и дълбок химичен пилинг, целящ премахването на мъртвите кожни клетки от Вашето тяло.
 • Дермални филъри. При тази процедура дермални импланти (наречени филъри) се инжектират в кожата, за да намалят видимо бръчките по нея. Освен в лицевата зона се прилага и в зоната на шията, деколтето и ръцете.

Запазете Час за Консултация Тук!

За да се свържете с „Perfect Surgery“ в гр. Варна и да запазите час за индивидуална консултация с д-р Калкова и д-р Стоянова относно различните нехирургични (безкръвни) процедури за тяло, които предлагаме, просто се обадете на един от следните телефони: +359 878335062 +359 888690599 или +359 52 335062. Гарантираме, че ще успеем да възвърнем самочувствието Ви по-скоро отколкото предполагате!