Искате ли да премахнете козметичните недостатъци на Вашето тяло и най-сетне да се почувствате комфортно в собствената си кожа? Заповядайте в „Perfect Surgery“ в гр. Варна. Ще да се почувствате отново млади, красиви и желани.

Премахване на Доброкачествени Образувания от тялото

  • Премахване на доброкачествени образувания /липом, атером, фибром, невус и др./

Липомите са доброкачествени образувания, които са капсулирани, не метастазират и нарастват бавно. Съществуват множество процедури за премахването им, както оперативни, така и афирационни. Тъй като тези образувания са доброкачествени, появата им не представлява риск за Вашето здраве и е въпрос на личен избор дали бихте искали да ги премахнете, от естетични съображения. Атеромите (единични или множествени) са запушени мастни жлези, които най-често се появяват по кожата на тила и главата, но могат да се образуват и по други места по тялото. Въпреки че често наши пациенти са разтревожени, че техния атером може да е тумор, няма причина за притеснение. Атеромът е доброкачествена ретенционна киста на мастните жлези, която може да се премахне много лесно и безболезнено без вредни за Вашето здраве последствия.

Фибромите са кожно заболяване, което може прогресиращо да нараства с възрастта. Не се образуват по рождение и появата им в ранна детска възраст е почти невъзможно. Това са образувания, които се появяват най вече при жените или при хора с наднормено тегло (често след или по време на бременността). Това е израстък, който се появява по кожата и изглежда като че ли е закачен с краче върху нея. Размера на това доброкачествено образувание често е не по-голям от грахово зърно и се забелязва в зоните на гърдите, шията и мишниците, а при хора, които прекарват ежедневието си в седнала позиция и по гърба и седалищната част.
Бенките, познати още като невуси са кафеникави образувания с полукръгла форма, които са с различен размер и могат да бъдат разположени по цялото ни тяло. Отстраняването на доброкачествени невуси в клиника „Perfect Surgery“ е манипулация, която се осъществява чрез модерна технология и не причинява болка или неприятни усещания. Заповядайте при нас, за да се уверите сами!

  • Премахване на мастни натрупвания и образувания чрез липоаспирация(липосукция). В нашата клиника можем да Ви предложим както класическа, така и лазерна липосукция на корем, паласки, седалище, ръце, бедра, колена, прасци и глезени. За да определим най-добре коя опция ще бъде подходяща за Вас Ви съветваме да уговорите предварителен преглед-консултация с нашия опитен хирург д-р Калкова.
  • Безкръвно оформяне на седалище BRAZILIAN BUTT LIFT. Процедурата представлява комбинация на липоаспирация и липофилинг.
  • Скулптуриране на тяло чрез липосукция. Оформяне на така мечтаната талия и плосък корем.
  • Премахване на гинекомастия (доброкачествено увеличаване на млечната жлеза при мъжете) чрез липоаспирация.
  • Липофилинг. Попълване на обем и неравности, чрез изтеглена от друго място мастната тъкан на пациента, с цел моделиране на контурите на Вашето тяло или лице.
  • Премахване на отпусната и излишна кожа по тялото. Най-често тази процедура е необходима на наши пациенти, загубили голямо количество телесна маса за кратък период от време.
  • Оперативни и афирационни корекции в гръдна област и областта на крайниците
  • Хирургична корекция на белези и следоперативни цикатрикси
  • Хирургична обработка на рани и сваляне на шевен материал.

Позвънете Ни и Научете Повече за Нашите Услуги

Ако все още не сте сигурни коя от изброените козметични манипулации е подходяща за решаването на Вашия медицински или естетичен проблем, не се колебайте да се свържете с клиника „Perfect Surgery“ на телефони +359 888690599 или +359 52 335062. Заповядайте за преглед и консултация на адрес ж.к. Бриз; м-ст “Свети Никола” 2-492, 9000, Варна, България. При нас гарантирано ще получите професионална помощ, адекватно персонално отношение и консултация, както и съвети как да се справите с бъдещи естетични проблеми. Заповядайте днес!