Научете повече за неограничените възможности на модерните технологии за фотоподмладяване на кожата на Вашето лице и тяло чрез Lumecca IPL, Forma и Fractora и Diolaze.

Защо да Предприемем Eстетични Kорекции чрез Lumecca IPL?

Lumecca-IPLКлиника за естетични корекции “Perfect Surgery” с удоволствие Ви представя най-новата си система за неаблативни и неиванзивни козметични корекции чрез интензивна филтрирана пулсираща светлина – Lumecca IPL. Тя ви предлага фотоподмладяване което ще подобри състоянието на кожата ви, ще заличи финните бръчки, ще свие порите и ще избистри тена ви…. и не само. Lumecca IPL се използва, както за изглаждане и възстановяване на кожата на лицето и тялото, така и при лекуването на някои съдови изменения по цялото тяло (в това число разширени и разкъсани повърхностни вени и капиляри, телеангиектазии, кожни пигментации вследствие на стареенето на кожата с напредването на възрастта, розацея, белези и леки бръчки). Често най-популярните зони, които лекуваме са: крака, ръце, рамена, деколте, шия и лице.
http://inmodemd.com/
http://inmode.bg/Този тип светлина (IPL) е най-модерният метод за лечение на пигментации и капиляри, чрез фототермолиза. Дори и само след първите няколко лазерни процедури с Lumecca ще забележите положителна промяна в своя тен. Ако се интересувате от лазерно премахване на капиляри, лечение на съдови лезии, като портвайн петна и разширени вени, лунички, розацея или кафяви пигментационни старчески петна, то клиника “Perfect Surgery” е Вашето място!Макар и да сме позиционирани във Варна, услугите ни са добре познати в цялата страна и ще се радваме да Ви помогнем да решите Вашите козметични проблеми, дори и да сте временно-пребиваващи в морската ни столица. Повечето процедури, които предлагаме не изискват да останете под лекарско наблюдение след това, така че може да ни посетите дори и, когато разполагате с ограничен период от време.

Защо да Предприемем Естетични Корекции чрез Fractotal? (FRACTORA+FORMA)

fractotalРешили сте да се подложите на неоперативен лифтинг с Fractotal, но не знаете нищо за тази технология? Ето и някой детайли за този вид корекции, които се предлагат в клиника “Perfect Surgery” от д-р Ангелина Калкова.

Процедурата Fractotal, чрез която можете да подмладите лицето си и кожата на тялото си с до 10 години е съставена от 2 други процедури, приложени една след друга: Fractora и Forma. Чрез Fractotal се стимулира производството на еластил и колаген, които карат кожата Ви да изглежда свежа, здрава и подмладена.

Подлагайки се на лазерни процедури с Fractora за начало Вие ще възстановите здравината на повърхностния слой на Вашата изтъняваща с възрастта кожа във всичките и слое. Така неминуемо ще добиете по-младежки вид и ще забавите цялостния процес на стареене в бъдеще. Често нашите пациенти предпочитат Fractora, когато желаят да подмладят челото, областта около свивките на устните, където често се появяват бръчки в следствие на гримаси или смях, бузите, шията и горната част на клепача.

Тази технология се използва също и за заличаване на белези от акне и активно акне. Много от нашите клиенти я предпочитат пред други методи, защото дава видими резултати след кратък период на лечение – едва след от 1 до 6 посещения. Макар и да можете да забележите позитивите след около 1-2 седмици, процесът на регенерация на кожата и възвръщането на здравината й може да продължи и през следващите няколко месеца след лечението.

След като се подложите на първоначална регенерация чрез радиочестотен лифтинг Fractora ви препоръчваме да продължите с неаблативната радиочестотна процедура Forma, посредством която ще се увеличи плътността на Вашата кожа. Това е един модерен, бърз, безкръвен и безболезнен начин за стимулиране синтеза на нов колаген в по-дълбоките слоеве на Вашата кожа чрез радиочестотна енергия. Този метод е идеален за постигане на изгладена кожа и равен тен, както и за премахване на белези по един естествен безкръвен начин, който не изисква дълъг възстановителен период. Всеки, който се подложи на радиочестотни процедури с Forma ще може да се върне на работа без усложнения още на следващия ден след манипулацията, независимо от типа на кожата му.

Защо да Предприемем Неаблативен Неоперативен Лифтинг с FORMA?

Чрез радиочестотната енергия на FОRМА могат да бъдат достигнати не само повърхностните слоеве на Вашия епидермис, но и по дълбоките кожни слоеве, където може да бъде стимулирано образуването на нов колаген. По този начин кожата Ви ще е ревитализирана, ще изглежда по-стегната и неминуемо по-свежа.
FORMA ще Ви осигури така търсения подмладяващ ефект, ще заличи видимите бръчки и/или белези по Вашето лице и тяло по напълно бърз и безболезнен начин.

Защо да Предприемем Лазерна Епилация с Diolaze?

diolaze-lazeАко желаете трайно да премахнете нежеланото окосмяване по Вашето лице и тяло, доверете се на съвременните лазерни процедури с Diolaze. Тази процедура е лидер в сферата на лазерната епилация във Варна и България като цяло, защото главата на уреда е много по-голяма, в резултат на което манипулацията е по-бърза и безболезнена.

Може да се използва при лазерна епилация на ръце, крака, гърди, гръб, бикини, стомах, рамене, врат, брада или бакенбарди. Периода, за който обикновено се постига желания резултат е от 6 до 8 седмици при честота на посещенията 2 или 3 пъти на месец. Ако кожата Ви е отпусната, препоръчваме да правите по-голяма почивка между отделните манипулации.

Технологията Diolaze използва силата на диоден лазерен лъч, насочен към фоликулите на Вашите косми. Лазерната енергия, която загрява корена на косъма, предотвратява повторния му растеж.

 Обадете Се За Консултация

За повече подробности около метода, заповядайте в нашата клиника за лазерна епилация във Варна! При нас ще получите персонален преглед и съвети, които ще Ви насочат как да извлечете максимална полза от посещенията си тук!

Независимо дали търсите фотоподмладяване във Варна или просто желаете трайно да се отървете от нежеланото окосмяване, доверете се на клиника за естетична хирургия и неаблативни разкрасителни процедури “Perfect Surgery”. Д-р Калкова е на Ваше разположение на тел: +359 888690599 или +359 52 335062. Обадете се сега, за да запазите своята индивидуална консултация със специалист!