Добре Дошли в Клиника за Естетични и Разкрасяващи Процедури “Perfect Surgery”!

Ние сме добре познат на пазара център за хирургични и безкръвни корекции на лице и тяло, основан във Варна през 2000г. от д-р Ангелина Калкова. Като специалист с над 20 годишен опит в сферата, д-р Калкова е извоювала отлични позиции като лекар не само във Варненския регион, но и в цялата страна. За това спомага фактът, че медицинският център създаден от нея в морската ни столица е обурудван с модерна апаратура, както и с високотехнологични стредства за нехирургични и хирургични разкрасителни процедури. Ето защо, клиниката е защитила доброто си име не само в Бългрия но и в чужбина.

“Красотата не е просто да имаш хубаво лице. А красотата е да имаш добри помисли, добро сърце, и най-важното, красива душа!”

— Франц Кафка

За Нас и Нашето Медицинско Оборудване

Нашият екип от сертифицирани специалисти не спира да усъвършенства своите познания посредством различни семинари и обучения. Можем с гордост да заявим, че сме запознати с най-новите и модерни тенденции в сферата на световната естетична медицина. Нашите висококвалифицирани и компетентни кадри ще се съобразят с Вашите изисквания и желания.
Клиника “Perfect Surgery” е оборудвана с козметичната и медицинска апаратура за извършването на широка гама от разкрасителни процедури с хирургическа или безкръвна намеса. Предлаганите от нас процедури са съобразени с последните тенденции в естетичната медицина, при които времето за възстановяване е кратко, болката при манипулации е едва доловима, а нивото на дискомфорт в последствие – пренебрежимо, а резултатите са видими още на момента.

Съвременна апаратура от нашата хирургия

– INMODE. Това е изключително нова платформа, която се появява на световния пазар през януари 2014 и е първата съвременна медицинска апаратура от този вид, която навлиза и в България толкова скоро след създаването ѝ. Тя е доказано ефективна и довежда до бързи резултати, поради което в момента е платформа номер едно в САЩ. Разполагаме с редица сертификати и резултати от изследвания, които го доказват. Заповядайте при нас и се уверете сами.

Клиника “Perfect Surgery” предлага също:

 • Аблативен неоперативен лифтинг с FRACTORA. Това е фракционирана инвазивна радиочестотна енергия, която успешно се използва в съвременната козметична медицина за заличаване на редица белези на стареене по кожата на Вашето лице и тяло, като капилярни зачервявания, бръчки, пигментационни петна. Тази енергия спомага за цялостното, заличаване на белезите на възрастта чрез подобряване на текстурата на Вашата кожа и освежаването ѝ, само след няколко процедури.M/li>
 • Неаблативен неоперативен лифтинг с FORMA. Чрез радиочестотната енергия FОRМА могат да бъдат достигнати не само повърхностните слоеве на Вашия епидермис, но и по дълбоките кожни слоеве, където може да бъде стимулирано образуването на нов колаген. По този начин кожата Ви ще е ревитализирана, ще изглежда по-стегната и неминуемо по-свежа.
 • LUMECCA е ново поколение IPL (интензивна пулсираща светлина) позволяваща избирателно третиране на кожни състояния чрез селективна фототермолиза. Това, което ви предлага е третиране на старчески петна, фотоувреждане, пигментаций, депигментаций, лунички, повърхностни съдове, капиляри и подобряване структуранта на кожата. А резултата е избистрен тен и сияеща кожа.
 • Лазерна епилация чрез високоскоростната модерна диодна система DIOLAZE. Представяме ви новия шампион в лазернатаепилация. Това е първата високочестотна диодна система достигаща енергия от 30-40J за 30 msec с изключителната скорост от 4 кв. см. за 2 секунди в една сесия, което означава че има голяма площ за работа със силата да унищожи и най упоритите косъмчета. Изключителната система за диодно сканиране прави епилацията ИЗТЪНЧЕНА, БЪРЗА, ЕФИКАСНА И БЕЗОПАСНА. DIOLAZE намалява сесийте заепилация на половина, с възможност да се третират типове кожа от 1 до 4. Специално вградената 3D охладителна система прави процедурата безболезнена.

Обадете Ни Се Сега!

Преди да се възползвате от някоя от тези манипулации е желателно да се обадите предварително на нашите специалисти, за да си запазите час за предварителна индивидуална консултация. Вашият здрав и свеж вид са от първостепенна важност за нас, затова е добре да получите предварителна помощ преди да решите коя процедура би била най-подходяща за Вас. За да запишете своя час за консултация с д-р Ангелина Калкова може да се обадите на един от следните телефони: +359 888690599 +359 52 335062 +359878335062. Очакваме Ви!

Защо да Изберете Нас?

photo

 • Корекции на дефекти по тялото, премахвания на мастни натрупвания.
 • Корекция на бюст.
 • Безкръвно премахване на бръчки и подмладяване на лице.
 • Корекция и увеличаване на устни.
 • Корекция на уши.
 • Премахване на белези.
 • Дълбок билков пилинг GREEN PEEL.
 • Лечение на всички видове рани.
 • Поставяне на обеци.
 • Козметична хирургия.
 • Обща хирургия.
 • Въстановителни програми.

Meet Our Doctors

 • Специалист хирург

  Д-р Ангелина Калкова

 • Лекар

  Д-р Александрина Стоянова

 • Сътрудник рецепционист

  Анна Воденичарова