Вие искате да разкрасите Вашето лице и да излекувате своите кожни проблеми, но се страхувате от скалпели и хирургична намеса? Решението за Вашите грижи се нарича „Perfect Surgery“ и се намира в красивата морска столица на България – Варна! Тази клиника предлага едни от най-модерните съвременни технологии за лицеви нехирургични (безкръвни) процедури. Ето и кратка информация за някои от тях, която ще Ви помогне да добиете представа за типа козметични и естетични процедури, които предлагаме. Естествено, в случай че се нуждаете от специфична помощ, за Вас ще бъде най-добре да ни посетите на адрес ж.к. Бриз; м-ст “Свети Никола” 2-492, 9000, Варна, България, след като си запазите предварителен час за персонална консултация с лекар-специалист.

Процедури за лечение и Разкрасяване на Лице

 • Фотоподмладяване с LUMECCA. Този тип светлина (IPL) е лидер в лечението на пигментации и капиляри, чрез фототермолиза. Нужни са само няколко лазерни процедури с Lumecca за дав забележите положителна промяна в своя тен.
 • FORMA. Благодарение на Forma можете да постигнете така желания незабавен лифтинг ефект.
 • Вече може да забравите за бръчките благодарение на FRACTORA. Като лидер в лазерните процедури за подмладяване Fractora не само ще Ви помогне със стягането и заличаването на бръчки но и в борбата с активното акне и белезите от него.
 • DIOLAZE. Предлагаме Ви трайно решение за премахване на нежеланото окосмяване по Вашето лице и тяло, Diolaze ще ви донесе незабавни и видими резултати.
 • Дълбочинен билков пилинг на лице и шия Green Peel. Билковия пилинг продукт, който се използва при тази процедура, прониква в по-дълбоката част на епидермиса сравнено с дълбочината, на която проникват плодовата или гликоловата киселина, използвани при други пилинг методи. Въпреки това, той си остава най-щадящото средство за лицев пилинг, в случай, че се нуждаете от свиване на разширени пори, премахване на белези и възрастови пигментационни петна. Чрез този тип лицеви манипулации, се стимулира производството на еластин и колаген в кожата по естествен начин, което я прави по-свежа, бляскава и еластична.
 • Химичен пилинг на лице и шия. Това е добре изпитан метод, който може да Ви помогне в борбата със сухата и мазна кожа, бръчки и пигментаций чрез регулиране на себумната секреция. Чрез тази процедура можете да отстраните нездравия или увреден горен слой на кожата на лицето си, посредством слаби органични киселини. Това ще направи вида Ви по-свеж, подмладен и здрав.
 • Мезотерапия. Най-бързият и безболезнен метод за изглаждане на видими дефекти по кожата на Вашето лице – без хирургична намеса. Представлява инжектиране на колаген, микроелементи, витамини, минерали, хиалуронова киселина и активни вещества в мезодермата. Те се инжектират от лекар-специалист или естетичен хирург, за да се избегне защитната реакция на епидермиса. Чрез мезотерапия с хиалуронова киселина, която предлагаме в нашата клиника, буквално за часове ще можете видимо да изгладите бръчки, да стегнете кожата си, както и да подобрите цялостния ѝ профил, посредством дълбоко подхранване и хидратация. Не се изисква болничен престой.
 • Повдигане и стягане на отпуснатата кожа на лицето Thread Lift. Тази процедура представлява серия от манипулации със специални конци без хирургични възли, които се поставят на Вашето лице. Всеки тип конци носи определен ефект, например за лифтинг, за заздравяване на меките тъкани на лицето и др. Тази процедура може успешно да се съчетае с ендоскопски и оперативни техники и манипулации чрез апаратите Fractora и Forma, които също предлагаме в нашата клиника.
 • Ботокс терапия – най-често третираните зони са очите, челото гневни бръчки, основата на носа, периорални (бръчки ба пушача) ъглите на устата, гингивалната усмивка, “целулитна” брадичка, долен контур на лицето и лифтинг на врата.
 • Неоперативно моментално моделиране на лице – Liquid Facelift с помоща на дермални филъри предназначени за попълване и коригиране на обем и контури.
 • Корекция на устните с филъри на базата на (богата гама) хиауронова киселина и полуперманентни филъри (Ellance…) и други.
 • Коригиране на мимически бръчки (появили се в резултат на естествените движения на Вашето лице) чрез дермални филъри.
 • Изграждане н скули брадичка, и неоперативна ринопластинка чрез дермални филъри.
 • Поставяне на филъри (на базата на хиауронова киселина) и полуперманентни филъри ELLANCE.
 • Микропигментация, позната още като перманентен грим. Чрез този метод, подобен на татуиране се вкарва специален пигмент в епидермиса (на много повърхностно ниво, без да се достига дермата). Резултатите са с трайност между 3 и 5 години. Може да се използва за изрисуване на клепачи, устни, перманентни вежди и бенки.
 • Микроблейдинг ръчен метод за нанасяне на перманентен грим. Това е по лек и по краткотраен вариант на класическия перманентен грим.
 • Премахване на пигмент (татуировки и перманентен грим) чрез извличане с препарат Rejuvi
 • Механично премахване на мъртвите клетки по Вашата кожа посредством четков пилинг. Това ще помогне на кожата на Вашето лице да изглежда по-свежа и здрава, тъй като ще се разкрият новите свежи клетки.
 • Диамантено микродермбразио. Чрез тази процедура ние ще помогнем за цялостната регенерация на кожата Ви. Ако искате да премахнете загрубелия ѝ външен слой и да подобрите тена си, това е Вашият метод. Тази технология успешно се използва за заличаване на белези, неравности, стрии, тъмни петна, татуировки и третиране на отоци.
 • Почистване на лице с ултразвук
 • Ултразвук. Това е процедура с редица доказани лечебни ефекти, която се използва у нас от началото на 80-те години на миналия век. В клиника „Perfect Surgery“ използваме този метод за лечение, защото е с доказано ползотворно действие върху всички наши пациенти. Ултразвуковите вълни спомагат за подобряване на метаболизма, промяна в стойностите на pH и ускоряват регенерацията на клетките, чрез своята механична, топлинна и химична функция.
 • Пробиване на уши

Как да Запазите Час?

За перфектна лицева кожа, без видими дефекти, се свържете с клиника „Perfect surgery“ на телефони : +359 888690599 и +359 52 335062. Ние предлагаме модерни уреди за неоперативно възстановяване и почистване на лице във Варна. Обадете се днес и ще можете да запазите своя час за индивидуална консултация със лекар-специалист!